friendsinamsterdam.com

DSC_0114080207Friends in Amsterdam is opgericht op 14 februari  2014 als een bijzondere service voor bezoekers aan Amsterdam.  Friends of Amsterdam biedt optimale service aan (buitenlandse) bezoekers aan Amsterdam opdat ze ten volle kunnen genieten en profiteren van alles wat de stad te bieden heeft , met name op cultureel gebied.

The faces of Friends in Amsterdam

130115 website fia fotoElvira Veenings

Globetrotter, cultuurliefhebber en Amsterdamse in hart en nieren.
Elvira studeerde filosofie en letteren in Cádiz, studeerde af in aan het HIVT te Antwerpen en werkte vervolgens enkele jaren voor Club Mediterranée in Parijs, Mexico, Zwitserland en Tunesië.
Ze was een van de oprichters van Nini’s Productions, het huidige Dechesne & Boertje, een event marketing bureau dat vele prijzen in de wacht sleept.
Daarna startte ze haar eigen vertaal- en tekstbureau.  L4-vertalingen heeft inmiddels tal van boeken en campagnes op haar naam staan.
Nu is het opnieuw tijd voor een ommezwaai. Dat is Friends in Amsterdam,  geboren vanuit  de passie voor het reizen en de liefde voor Amsterdam.

Gwen Hoopman:
Geboren en getogen in Amsterdam. Afgestudeerd aan de Rietveld Academie, met een eerdere bachelor degree van het Amfi, is Gwen als geen ander op de hoogte van alles wat Amsterdam te bieden heeft aan hotspots op het gebied van design en fashion.

Joel Bijlmer
Website goeroe.

fotosJan Hoopman
Tekenaar, galeriehouder en culinair specialist

Frans van Stralen
Fotograaf

Yolanda Strauss -Jongejan
Engelse tekst

Miryam MacPherson
Spaanse tekst

fotos2Club der Wijzen
•    Pieter Bas Boertje
•    Michiel Buchel
•    Kim Cramer
•    Janine Dechesne
•    Alexander Koene
•    Frederik Melchior

 

friendsarefor

Website by Joel Bijlmer
Pinterest
Email